Medlemskap

VÄLKOMMEN TILL CLUB OF AMERICAN FORD

Klubben för dig med US-Ford eller du med ett genuint intresserad för Amerikanska FoMoCo familjen,Företrädesvis från 1954 och framåt i original eller i tidsenligt skick.

Vi har rabatt hos en mängd företag så vänta inte med att gå med tills din Ford är färdigrenoverad. Du kan även få tips och råd av andra kunniga medlemmar om du behöver hjälp.

Club of American Ford är anslutna till MHRF vilket innebär att vi kan ta del av deras förmånliga försäkringar. Gemenskapen är viktig för oss trots vårt avlånga land och vi har en mycket uppskattad årsträff där vi träffas från norr till söder, alltid helgen innan midsommar.

Fordmagasinet utkommer 4 gånger om året och är vår fina klubbtidning.

GDPR-behandling i Club Of American Ford, Vid medlemskap lämnar du dina personuppgifter och i samband med detta godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig, du har enligt GDPR rätt att få ta del av den informationen som finns registrerad om dig, enligt klubbens policy används dina uppgifter för att administrera medlemstidningen och matrikel och övrig information i ditt medlemskap.

Om Du vill bli medlem i Club of Amerikan Ford, fyll i formuläret under Medlemsansökan.

Om du redan är medlem och vill ändra dina uppgifter, byte av telefonnummer eller bil, inköp av ny bil, m m. fyll i formuläret under Medlemsuppdatering. (inloggning krävs)