Årsträffen 2019

Alltid Helgen innan Midsommar

Årsträff 2019 13-16 juni

13-16 juni 2019 är det dax för Årsträffen, denna gång är det Göteborgssektionen som fick uppdraget att anordna träffen. Vi kommer att vara på Backamo lägerplats, lite norr om Stenungsund. Det är gammal militärmark mitt i skogen, men bara en liten biltur från det fina västerhavet.

Back to Basic”

Det blir trevligt umgänge i gamla militätbaracker. Det finns samanlagt 68 bäddar fördelat på 26 tvåbäddsrum och 2 styck sexbäddsrum. Det är ju inte så mycket men uppställningsplatser för husvagnar finns hur mycket som helst och ström finns naturligtvis att tillgå. För dom riktiga friskusarna, så går det ju jättebra att tälta.

Vi kommer att ha tillgång till en stor lokal med kök, där vi äter och umgås. Där kommer vi även att ha en bar i egen regi med dryck till bra pris. Tanken är att vi ska fixa med en enklare frukost till självkostnads pris så att man slipper det själv, mer om detta kommer senare.

På området finns också en sjö där man kan bada och en hinderbana att trötta ut sig i om man vill!

Klubben hyr vandrarhem, lokal och husvagnsplatser.

Träffprogram (preliminärt)

Under hela helgen kommer våra MHRF-besiktningsmän att finnas närvarande för besiktning.

Torsdag 13 juni ankomstdag med grillkväll, mingel och kanske lite underhållning. Vi är ju många som bara ses på Årträffen då vi kommer från när och fjärran.

Fredag 14 juni

Börjar vi dagen med en utflykt till Volvos museum i Arendal.

Vi får lite mer information om våra förmånliga MHRF-försäkringar för den som är intresserad.

På kvällen blir det grillning, mingel och musikquiz

Lördag 15 juni

Dags för vårt populära rally som startar kl 10.00

På eftermiddagen blir det tipspromenad och röstning på bilar.

Bakluckeloppis med Fordprylar och retrogrejor som hör vår bilhobby till

När kvällen kommer blir det mat och rock`n`roll

Söndag 16 juni

Prisutdelning och hemfärd.

Anmälan

All bokning av boende, sker i samband med anmälan till årsträffen.

Boendet kostar 600 kr per bädd för hela träffen. Då det inte finns så många bäddar är det först till kvarn som gäller. Vi vill inte ha tomma bäddar så fyll upp rummen.

Husvagnsplats kostar 600 kr för hela helgen.

Träffavgiften är 420 kr för vuxna, barn 10 till 18 år 100 kr och under 10 år gratis

Anmälan görs enklast på mail till arstraffanmalan@hotmail.com Vi vill att ni i anmälan anger antal vuxna och barn och hur ni vill bo.

Sedan får ni ett svarsmail, med betalningsuppgifter. Betala helst så fort som möjligt dock senast 1 maj. Betalas till plusgiro 169397-7

Har ni frågor ring Claes 0706 747567

VÄLKOMNA

Passa på att ordna din MHRF-Försäkring på Årsträffen!!

Club of American Ford är anslutna till MHRF och du som medlem kan utnyttja förmånen att teckna en förmånlig försäkring genom dem. Club of American Ford kommer att ha besiktningsmän på plats under Årsträffen och de kommer även att informera mera om försäkringen under fredagen.Vi betalar 30:-/medlem/år (ex: 460 medlemmar) för att vara ansluten till MHRF och deras förmåner samt att dom för vår talan politiskt runt våra fordon. Vi får tillbaka 35:/ försäkrat fordon/år (just nu 63 försäkringar så varför inte ett mål på 300) så vi vill ha mer fordon försäkrade genom klubben så vi når ett noll resultat iallafall.

Första kravet är uppfyllt genom att du är medlem. Andra krav som ställs är att fordonet är minst 20 år gammalt, det används endast för nöjeskörning. Fordonet förvaras i låst utrymme på hemorten och du har tillgång till ett bruksfordon. Fordonets skick spelar sällan roll, MHRF brukar alltid kunna erbjuda ett alternativ. Från helförsäkring för helrenoverade fordon till lagerförsäkring för ännu inte påbörjade renoveringsobjekt.

Har du bestämt dig för att utnyttja chansen och uppfyller kraven så kan du förbereda för snabbare hantering under helgen. Enklast är om tar kontakt någon av de besiktningsmän som kommer närvara och bokar in en tid för besiktning under Årsträffen. Club of American Ford:s egna besiktningsmän hittar du i Fordmagasinet eller kontakta Sven Öberg 070-5588161 för mer information. Alla MHRF:s besiktningsmän hittar du på https://www.mhrf.se/besiktningsman där det finns en sökfunktion för respektive län.

Du kan sedan välja att använda digitala tjänster eller på papper för att förbereda ansökan. Du kan hitta båda alernativen på MHRF:s hemsida https://www.mhrf.se/ansok och instruktionerna som finns där.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.