Club of American Ford söker webbmaster!

Club of American Ford söker webbmaster!

Vi i Club of American Ford står för tillfället utan webbmaster och söker någon datorintresserad inom klubben eller kanske någon i familjen till en medlem är intresserad. Det vore toppen om vi hittade någon som vill hjälpa oss att sköta och utveckla vår sida, som det är just nu kan den bara bli bättre. Allt arbete inom Club of American Ford sker ideellt. Hör av er till någon i styrelsen.

Jag går tillfälligt in och försöker lösa akuta problem och lägger upp lite information på sidan tillsvidare men då jag inte har några större kunskaper om hur allt fungerar så får det ses som en nödlösning. Jag har fått till mig att nya medlemmar har haft problem att logga in på sidan, hör av er till fordmagasinet@hotmail.se så ska jag försöka lösa problemet. Uppge medlemsnummer och lösenordet för snabbast hantering.

Mvh Redaktör Clazze

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.